Agenda Artles & Inspireren

Iedereen kan tekenen….

Heb je altijd al graag willen tekenen maar denk je dat je het niet kan? Ben je benieuwd naar de toepassing van verschillende materialen? Wil je heel veel materialen uitproberen. Wil je technieken leren? Of voel je je misschien onzeker? Vind je het lastig om keuzes te maken? Wil je investeren in je creativiteit? In tijd voor jezelf?

Iedereen kan tekenen. Iedereen kan daar ook in groeien. Vergelijk jezelf niet met een ander. Jij bent uniek. Ook in jouw teken kunsten. Wil je informatie over lessen of workshops neem dan via onderstaand mailadres contact met me op. Ook lessen voor kinderen & tieners.

Artles (met een plus)

Tekenen en schilderen kan zoveel meer zijn dan alleen maar dat. Naast dat het heerlijk ontspannend kan werken laat alles wat je maakt iets zien over jezelf. Een tekening kan je meer inzicht geven in je situatie bijvoorbeeld als je vastgelopen bent of niet begrijpt waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt. Daarnaast zijn er oefeningen om je te helpen je motoriek te verbeteren of je beide hersenhelften beter te laten samenwerken. Zo kan je werken aan allerlei problematiek die daarmee samenhangt. Januari 2021 ben ik gestart met de opleiding voor (kinder)tekentherapeut in Zutphen. Inmiddels ben ik hier mee gestopt. Voordat ik daarmee begon had ik al een jaar of 10 ervaring in coaching (pastoraat)voor volwassenen, kinderen en tieners, waarbij ik regelmatig teken en schilderopdrachten gebruikte. Wil je meer weten over tekenlessen plus of wil je een proefles volgen. Neem dan contact met me op via onderstaand mail adres.

Meer informatie: www.jebentbijzonder@hotmail.com

Creëren&Inspireren

Het lijkt me geweldig om kunstenaars, illustratoren, schrijvers, 1 x in de zoveel tijd bij elkaar te brengen. Om elkaar te inspireren. Je kan op zo’n moment gewoon met je eigen werk bezig en ondertussen verbinden met anderen. Het is nog geen vastomlijnd concept. Dus als je ideeën hebt, voel je vrij om contact te zoeken.

Heb je belangstelling stuur dan een mailtje naar onderstaand mailadres.

jebentbijzonder@hotmail.com